Om mig

Opskrifter. Erindringer

Jeg er pensionist nu og det giver en helt anden måde at tænke på. På den ene side har jeg ikke rigtig noget jeg skal.

Til gengæld giver det mulighed for at dyrke mine forskellige interesser, som er meget varierede.

Jeg blev uddannet som datamatiker i 1999. Men på det tidspunkt var der ingen job til nyuddannede på min alder, selv om jeg tog flere ekstra kurser.

Derfor tog jeg social- og sundhedshjælper uddannelsen og kørte som vikar indtil jeg kunne gå på pension.

Hele sommeren og efteråret har jeg “glemt” alt om, selv at lægge noget op her. Computeren er stort set ikke blevet rørt, mens tablet og telefon flittigt er blevet brugt til kommunikation og informationssøgning – og – ikke mindst – “dumme” spil.
Nu vil jeg forsøge at finde på lidt mere at bruge det her til.

Jeg har nogle ideer om at skrive små erindringer fra mit lange alsidige liv – nok mest til glæde for mig selv og måske familien.

Desuden har min datter efterspurgt at jeg skriver nogle opskrifter ned. Lidt svært for mig, for jeg benytter mig mest af “lidt af det og måske det her eller det her” Jeg bruger synet, smagssansen og hvad jeg tilfældigvis har på lager.

Jeg strikker meget, og ærgrer mig over, at jeg ikke har taget billeder af det, jeg har strikket, så det er også en mulighed.

Nyest overvejer jeg at anskaffe en drone og lægge nogle optagelser fra vore ture på YouTube, for det ville også være rart at kunne gå tilbage og se på.

Scroll to Top